+90 312 385 40 74 info@psiendustri.com
Kaçak Tespiti - PSİ Endüstri - Resmi Web Sitesi
Ürünlerimiz

Kaçak dedektörü LD400 hava kaçaklarını güvenilir bir şekilde tespit edebilir. LD500 ise buna ek olarak bu kaçakların maliyetini hesaplayabilir ve böylece kullanıcıya potansiyel maliyet tasarrufu konusunda mümkün olan en iyi öngörüyü sağlar. Doğru kaçak tespit cihazını belirlemek için arayın.

 

Basınçlı hava sistemindeki bir kaçak araması hangi potansiyele sahiptir?

Aşağıdaki tablo size, basınçlı hava sistemlerindeki küçük sızıntılarda bile gerçek tasarruf potansiyelinin ne kadar yüksek olduğu konusunda ipucu vermektedir.


(Kaynak: Basınçlı hava verimi, kWh x 0.06 € x 8000 yıllık işletme saatleri)

 

Kaçak tespiti ve kaçak arama için ölçüm cihazları - Sadece basınçlı havada değil

Kaçaklar tüm basınçlı hava ve gaz şebekelerinin zayıf noktasıdır. Sızıntı tespiti ve kaçakların sızdırmaz hale getirilmesi sayesinde basınçlı hava maliyetlerinden ortalamada yaklaşık %30 tasarruf edilmektedir. Bu nedenle düzenli bir kontrol ve tespit edilen kaçakların giderilmesi zorunludur. Kaçak ölçüm cihazlarına yapılan ilk yatırım, belirli koşullar altında Enerji Bakanlığı tarafından da desteklenebilmektedir.

 

Kaçak ölçüm cihazlarımız basınçlı hava ve gaz sistemlerinin yanında vakum sızdırmazlığı gereken yerlerde vakum kaçak testi için de kullanılabilir.

 

Sızıntı tespiti için cihazlarımız diğerlerine ilaveten aşağıdaki gazlar için uygundur:

  • - Hava /basınçlı hava

  • - Argon

  • - Azot (N2)

  • - Oksijen (O2)