+90 312 385 40 74 info@psiendustri.com
CS Basic - 0554 8O4O - PSİ Endüstri - Resmi Web Sitesi
Ürünlerimiz

Sezgisel kullanılabilirlik

 

Kontrol paneli ile tüm önemli fonksiyonlar çağırılabilir.

- Global ayarlar: Birim belirleme ve ondalık basamak değiştirme, şirket adını ve logosunu değiştirme

- Gerçek zamanlı veri okuma: CS Kaydediciye veya sensöre Ethernet bağlantısı kaydetme. Ölçüm değerlerini gerçek zamanlı grafik veya tablo biçiminde izleme

- CS Soft Basic'ten içe aktarma: CS Soft Basic önceki sürümden veri aktarımı

- Güvenlik: Proje ve veri tabanının yedeklenmesi

 

Grafik değerlendirme

Tüm ölçüm eğrileri renkli olarak gösterilir. Serbest yakınlaştırma, tek tek ölçüm eğrilerini seçme/seçimi iptal etme, serbest zaman aralıklarını seçme, eksenleri ölçekleme, renkleri seçme vb. gibi gerekli tüm fonksiyonlar entegre edilmiştir: Bu görünüm bir PDF dosyası olarak kaydedilebilir ve bir posta olarak gönderilebilir. Farklı veriler tek bir ortak dosyada birleştirilebilir.

 

Bu görünüm bir PDF dosyası olarak kaydedilebilir ve bir posta olarak gönderilebilir. Farklı veriler tek bir ortak dosyada birleştirilebilir.

 

Tablo görünümü

Kesin zaman aralığına sahip tüm ölçüm noktaları listelenmektedir. Diyagram gezginli, ölçüm konumu adına sahip istenen ölçüm kanalları seçilebilir.

 

İstatistik

Gerekli tüm istatistikler bir bakışta görülebilir. Bu sayede kullanıcı, hangi minimum veya maksimum okumaların ne zaman ve ne kadar süre boyunca gerçekleştiğini hızlıca görebilir.

 

Tüketim değerlendirmesi

Tüm bağlı tüketim sensörleri için, yazılım isteğe bağlı olarak günlük, haftalık veya aylık değerlendirme gibi bir tüketim değerlendirmesi oluşturur.